2018.07.01-06. között a Szerencs VSE volt a házigazdája a Sport XXI edzőtábornak. A táborban 22 gyerek, 10 lány és 12 fiú vett részt a 9-15 éves korosztályból. A zömében helyiekből álló csapathoz, csatlakoztak a Kazincbarcika VSE, az Abaújszántó VSE és a Téglás VSE versenyzői is.
A tábor vasárnap délután egy átmozgató edzéssel kezdődött, majd a vacsora után egy kötetlen beszélgetős, ismerekedős este következett. A hétfő délelőtti edzés és ebéd után, a sportolók megismerhették a szerencsi Fenyves erdőt és az Aranka tetőn lévő kilátót is megmásztuk, ahonnan a környező falvak és települések hegyekkel borított tájképe fogadott minket. Kedden a délelőtti és a délután két edzés levezetéseként activity partit tartottunk, sok nevetéssel, önfeledt szórakozással.
A szerda délelőtti edzés után a Szerencsi Fürdő és Wellnesházban regenerálódtunk, majd egy hideg fagyival hűsítettük magunkat. A tábor utolsó estéjén egy  „Ki mit tud?” vetélkedőt rendeztünk, ahol a gyerekek csapatokat alkotva bizonyították kreativitásukat és ügyességüket. A játék végén minden csapat ajándékot kapott és elfogyasztottuk, a kimondottan erre az alkalomra készült tortát. A pénteki felmérő edzésen, a legtöbben egyéni csúcsokat emeltek.
 
Fekete Diána
Szerencs VSE
vezetőedző